Päronklänning på!

I morgon direkt efter jobbet ska jag och Lotta ut och gå/springa en sväng i affärer och spana kläder och sedan äta en bit och dricka vin och prata. Då åker min päronklänning på, bara jag inte får kalla fötter i sista sekunden i morgon bitti. Det händer inte så ofta att jag får det, men jag måste känna att jag klarar att få kommentarer när jag bär en sån här kreation. För kommentarer får man om man klär sig i en second hand-klänning med päron på. Ofta väldigt snälla kommentarer och det är ju jättekul, men sen kan man få lite svårtolkade blickar också. Jag älskar mina udda kläder och om det är någon gång man kan ha på sig dem så är det väl när man träffar Lotta. Hoppas hon också klär sig galet i morgon.Till klännningen blir det oranga, bruna eller senapsgula strumpbyxor och bruna 60-talsstövlar. Lila kappa när jag går ut.

Så här ser päronklänningen ut.



Jag klippte bort huvudet på mig själv för jag gillade det inte just nu. Det påminner mig om när jag var sjuk förra året.

Håll tummarna för att jag inte bangar!

Kommentarer
Postat av: Anna

Supercool klänning! Låter jättefint med strumporna, stövlarna och kappan också. Jag röstar för päronklänning i alla fall, om jag har nån rösträtt i den här frågan. :D Ha en härlig dag och kväll. Själv ska jag bara tokslappa efter en alldeles ovanligt ansträngande vecka....

Kram!

2009-03-19 @ 22:41:58
URL: http://annasnyablogg.blogspot.com/
Postat av: Malin

Hej!

Inte bangar väl du? Jag vet ingen som bär upp kläder som du gör! (och jag menar det - till 110%)



Hoppas ni får kul! Jag är gräsänka ikväll, fast med Felix då förstås. Fotboll fotboll fotboll :(

2009-03-20 @ 11:01:26
Postat av: Kicki

Anna och Malin: Inga peppar som ni :)! Tack för snälla kommentarer och JAAAAA jag HAAAAAR päronklänningen på och har fått massor av snälla kommentarer redan. Glad Ha en trevlig helg!

2009-03-20 @ 14:46:59
URL: http://litesomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0