Onsdag - två dagar kvar

tills jag åker till Chambéry i Frankrike. Det har börjat pirra magen. Tycker alltid det känns konstigt att lämna barnen, men så fort jag är på Arlanda brukar det lägga sig. Har haft en darrig natt i början, men jag somnade ändå. Tror det tog ca 1 -1 1/2 timme. Det jobbiga är inte tiden utan hur jag mår under denna tid. Men jag är glad att det inte blev en längre tid jag var vaken.

Positiva listan kommer här:

- Det är sol ute
- Jag är ganska fin i svarta tajta jeans, svart oversize-tshirt med moln på och höga svarta hasbeens.
- Min familj finns där och är så fin
- Jag ska som sagt få åka bort på en intressant konferens
- Jag ska försöka träna idag

Kommentarer
Postat av: Sorgfågel

Äsch, varför så blygsam? Här kommer påfyllning till din positiva lista!

* Du är såååå snyyyyygg och klär i precis vad som helst, you lucky girl! ;-)

* Du är härlig att umgås med!

* Du sprider glädje och komplimanger runt dig. Jag minns när vi var i Köpenhamn på promenad mot Parken. Vi var nog ungefär vid Rigshospitalet och du var mitt inne i nåt prat när du plötsligt avbryter dig själv och utbrister till en dansk kvinna som stod vid trottoaren: "vilket snyggt halsband (tror det var halsbandet)!!! Hon blev paff men väldigt glad och smickrad, det syntes, och jag memorerade att "så som Kicki vill jag också vara; att säga det där positiva som man tänker, för att göra folk glada!"



Nåja, det får räcka för idag, du får ju inte bli för kaxig...! flinar

Pözz å kjaaam!

Lotta

2011-08-31 @ 19:12:28
URL: http://cayenne72.blogg.se/sorgfagel
Postat av: Kicki

Nä Lotta, nu fick du mig att storböla! Hur kunde du veta att jag behövde just en sådan kommentar idag? Jag känner mig så ensam och konstig och har mycket oro i kroppen. Sömnen är darrig och jag känner mig från och till nedstämd. Och sedan den där känslan av att man är "annorlunda" än alla andra för att man har den läggning man har (mkt oro osv). Men alla har vi väl våra lass att dra. Men vissa får helt klart ett tyngre lass - och det vet både du och jag. Tack för att du finns och tack för alla dina fina ord. Kramar!

2011-08-31 @ 20:46:27
URL: http://litesomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0