Min kropp vill inte just nu

Hatar när jag kommer in i ett sånt här skov. Ont lite överallt och missflyt på jobbet.

Hoppas jag kan vila upp mig och bli bättre med fyra dagars ledighet som kommer snart.

Förlåt mig för tråkinlägg.


Kommentarer
Postat av: Malin

För mig med. Känns precis likadant. Tyvärr kommer det jäkligt frekvent för min del. Nästan på exakten var fjärde vecka. Bläää!

2009-05-19 @ 22:25:36
Postat av: Milla

Jag blev lite nyfiken på ditt öga. Jag började få problem med mitt öga för några år sedan och har det fortfarande mer eller mindre. Jag fick också höra att jag hade bihålsinflammation i början men ingen antibiotika hjälpte. Ögat värkte, området drogs liksom bakåt, ögonlocket svullna, skavkänsla mm mm. Var på ögon. Fick sen gjort CT-ögonhåla och MR-hjärna. Nada. FÖrmodligen är det nackutlöst här med...ögonmigrän kanske...jobbigt är det. Just nu har jag också mycket symptom. Tänk om du har liknande...har inte hört någon innan som känner så...oj, vad långt detta blev då! Sorry!

Hoppas du snart mår bättre!

2009-05-19 @ 23:01:17
URL: http://memillakilla.blogspot.com
Postat av: Milla

Näää, skrev precis ett låååångt inlägg här som inte publicerades...bläääh! Jag skrev om mitt problem med mitt öga...vad har du för symptom? Vill höra om det är liknande mina! Hoppas du snart mår bättre!

2009-05-19 @ 23:03:07
URL: http://memillakilla.blogspot.com
Postat av: Kicki

Malin: Tell me about it... Men den här gången kom det till och med under mellanperioden då det ska vara ok :).

Milla: Angående mitt öga. Först så hade jag vad jag trodde var en regelrätt bihåleinflammation (jag får ofta det!) så jag gick till läkaren och fick antibiotika, men den hjälpte inte. Och så började det onda flytta sig till högra sidan och speciellt runt ögat. Jag får kisa och känner mig trött - främst på eftermiddagarna. Nytt läkarbesök och då klämde han på nacken och halsen på höger sida och där hade jag jätteont sån hans teori är att jag har en inflammation i halsen/nacken och att den kan kännas upp till ögat. Nu äter jag anti-inflammationstabletter (typ Voltaren men heter nåt annat) och så har jag nässpray med kortison. Jag kände mig lite bättre i går. Vi får se vad åt det barkar :). Jag har inte alls något svullt öga eller så. Hoppas du snart får hjälp! Kram!

2009-05-20 @ 09:28:18
URL: http://litesomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0