En typisk Zlatan-kommentar

Läste följande i Stockholms gratistidning City i dag på tunnelbanan till jobbet, och blev lite full i garv. Diskussionen som återges är den som ägde rum mellan Mellberg och Ljungberg i omklädningsrummet efter Trinidad Togago-matchen in lördags.

Det var Zlatans kommentar på slutet som fick mig att skratta, för det är hur lätt som helst att se honom framför sig och höra hans häftiga skånska när han säger den. Det börjar hetta till i laget! (Källa: City 060613 och baraben.com)


"- Det är inte spelsystemet det är bristen på kreativitet som gör att vi inte får in målet, säger Mellberg precis när han tittar på Ljungberg och ska gå förbi honom till höger i omklädningsrummet (sett med dörrarna in i ryggen).
Då "flyger" Ljungberg upp och fräser:
- Ja va fan försöker du säga med det då? Du kanske borde tänka på ditt eget spel och hålla bollen enkelt via kanterna istället för dina ballonger!
Vid det här laget har Zlatan Ibrahimovic som står vid ett bord framför de två diskuterande parterna och ställer sig nu strategiskt snett emellan dem och säger något i stil med att "det här är ett lag som vi ska slå" samtidigt som Mellberg och Ljungberg i sin ordväxling hamnat nära varann men ändå inte så tätt ihop att de ska ryka ihop rent fysiskt.
- Man behöver inte försvara det som faktiskt var skit, skriker Ljungberg och Mellberg böjer sig framåt mot Ljungbergs ansikte och svarar:
- Man måste sätta de lägen man får och dessutom ska du veta din plats i det här laget.
Hela den här dispyten utspelar sig under en 6-7 sekunders period innan Tobias Linderoth och Marcus Allbäck (de två spelarna som nu närmat sig situationen mest) tar några steg in mot situationen varpå Zlatan Ibrahimovic pekar på Linderoth och säger:
- Du ska inte ens börja.
Samtidigt tar Allbäck lugnt tag i Ljungberg och drar honom en halvmeter bakåt mot vägg och bänkar. Mellberg kollar på Zlatan som långsamt går till andra sidan av omklädningsrummet medan han stirrar på Linderoth och skakar på huvudet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0